Verslagen

KVK - Achel 2-1

Karadogan bracht KVK in een gelijkopgaande eerste helft op het kwartier op voorsprong. Tien minuten later werd het 1–1 na een vrijeschop van Vandebroek.

De tweede helft verliep gelijkopgaand. Aan beide kanten waren er een paar hete standjes voor doel. In de slotfase lukte Regales alsnog de 2-1.

KVK: Van Dael, Karadogan, Zotti, Demirsoy , Reykers, Regales, Bens, Wouters, Driessen (25’ Ofori), Hulsmans, Ouzahim.

Doelpunten: 13’ Karadogan 1-0, 21’ Vandebroek 1-1, 90’ Regales 2-1

KVK - Bree-Beek 0-1

In een aangename eerste helft ging het spel goed op en af. Drie minuten voor de rust hadden de bezoekers de beste kans (na slecht inspelen centraal).

Tien minuten na de rust kwamen de bezoekers op voorsprong. Net voor het halfuur krijgt de thuisploeg op korte tijd twee unieke kansen op de gelijkmaker. Even voorbij het halfuur hadden de bezoekers een unieke mogelijkheid om de score te verdubbelen. Beringen bleef op zoek naar de gelijkmaker, dat het zeker zou verdienen. Maar de score veranderde niet meer.

KVK: Van Dael, Zotti, Er (83’ Karadogan), Demirsoy, Reykers, Bens, Hulsmans, Ouzahim, Ofori, Driessen, Regales.

Doelpunten: 55’ 0-1

Torpedo Hasselt - KVK 2-0

KVK: Van Dael, Zotti, Er (72’ Karadogan), Demirsoy, Reykers, Regales, Bens, Wouters, Driessen, Ouzahim, Hulsmans.

Doelpunten: 26’ Hermans 1-0, 90’ Campus 2-0

KVK - Mechelen aan de Maas 2-0

Verslag hbvl: In een kansarme eerste helft speelde thuisspeler Wouters zich in de kijker. Eerst voorkwam hij een treffer van De Luca en meteen daarna verkeek hij een open kans. Na rust was Beringen de gevaarlijkste ploeg. Na enkele missers zorgde Regales voor de verdiende zege met twee kopbaldoelpunten. De liesblessure van Bens in de slotfase zette wel een domper op de lokale feestvreugde.

KVK: Van Dael, Zotti, Er, Demirsoy, Reykers, Regales, Bens, Wouters, Driessen, Hulsmans, Ouzahim.

Doelpunten: 66’ Regales 1-0, 90’ Regales 2-0

Herkol - KVK 0-1

Beringen nam de match meteen in handen en kwam net voor het halfuur verdiend op voorsprong.

Beringen behield in de tweede helft de controle tegen een onmondig Herkol.

KVK: Van Dael, Zotti, Er, Demirsoy, Reykers, Regales, Bens, Wouters, Hulsmans, Ouzahim, Ofori.

Doelpunten: 29’ Demirsoy 0-1

Park FC - KVK 2-0

KVK: Van Dael, Zotti, Er, Demirsoy, Reykers, Regales, Swerten, Bens, Driessen , Hulsmans, Ofori.

Doelpunten: 35’  Grossi 1-0 (pen.), 81’ Bieniek 2-0

KVK - Koersel 0-2

Beringen was al snel 2x dicht bij de 1-0, maar het was Gheys die aan de overkant voor de 0-1 zogde. Tien minuten later liet de doorgebroken Er een unieke kans op de gelijkmaker liggen. Ook Hulsmans liet op het halfuur de 1-1 liggen. Ondanks meer en betere kansen ging KVK toch rusten met een 0-1 achterstand.

Ook meteen na de rust was KVK dicht bij de 1-1, maar de bal ging op de lat. Ook Hulsmans was er op het kwartier dichtbij. De 1-1 bleef in de lucht hangen, maar een kwartier voor tijd kreeg de thuisploeg het deksel op de neus.

KVK: Vandael, Zotti, Er, Swerten, Ofori, Hulsmans. Regales, Driessen, Demirsoy, Reykers, Wouters.

Doelpunten: 11’ Gheys 0-1, 76’ 0-2

Hoepertingen - KVK 1-1

verslag hbvl: De wedstrijd Hoepertingen-KVK Beringen in eerste provinciale eindigde op 1-1 en met tien tegen tien. Berger (noodrem na 6 minuten) en bezoeker Bens (tweede geel in slotfase) werden uitgesloten. Beringen profiteerde van de man-meer-situatie om op voorsprong te klimmen via Driessen, die een knappe collectieve aanval afrondde. Daarna vergat Beringen de wedstrijd af te maken en kwam Hoepertingen opzetten. Rochus kopte na hoekschop de verdiende gelijkmaker tegen de netten.

KVK: Van Dael, Zotti, Reykers, Driessen, Er (70’ Regales), Demirsoy, Swerten (80’ Ouzahim), Bens, Wouters, Hulsmans, Ofori.

Doelpunten : 29’ Driessen 0-1, 53’  Rochus 1-1

KVK - Meeuwen 2-1

In een gesloten eerste helft kwamen de bezoekers vanop de stip op voorsprong.

Na rust kwam KVK snel terug op gelijke hoogte bij een corner. Beringen bleef zoeken naar de 2-1, maar ook de bezoekers waren eenmaal heel dicht bij de 1-2. In de blessuretijd zorgde Er nog voor de onverhoopte 2-1!

KVK: Van Dael, Zotti, Er, Demirsoy, Reykers, Karadogan (45’ Ouzahim), Swerten, Bens, Wouters, Hulsmans, Ofori.

Doelpunten : 24’ Willems 0-1 (pen.), 51’ Wouters 1-1, 90’ Er 2-1

Helson - KVK 2-0

KVK: Van Dael, Reykers, Gronski (85’ Schoofs),  Karadogan, Swerten, Bens, Wouters, Hulsmans, Spyros (40’ Bierset), Ouzahim (83’ Fanourakis), Ofori.

Doelpunten : 13’  Moerenhout 1-0 (pen.), 68’ Moerenhout 2-0

Herk - KVK 5-2

Een zwaar gehavend KVK hield 20 minuten gelijke tred, maar kwam dan op achterstand . Acht minuten later zorgde Er met een knap schot voor de 1-1. Beringen kreeg daarna nog de beste kans (op de lat), maar het was de thuisploeg dat de 2-1 lukte op slag van rust.

Kort na rust had Karadogan de 2-2 aan de voet. Na twintig minuten lukte de thuisploeg de 3-1 na geharrewar bij een corner. Kort daarna werd het vanop een grote afstand zelfs 4-1. En de kelk moet leeg tot op de bodem: 5-1 na opnieuw een corner. Hulsmans zorgde met een knappe goal voor de 5-2.

KVK: Van Dael, Zotti, Er, Demirsoy (80’ Bierset), Karadogan (65’ Gronski), Swerten, Bens, Wouters, Hulsmans, Ouzahim, Ofori.

Doelpunten: 20’ Gilissen 1-0, 28’ Er 1-1, 45’ 2-1, 62’ 3-1, 65’ 4-1, 76’ 5-1, 79’ Hulsmans 5-2

KVK - Turkse Rangers 3-2

De thuisploeg kwam snel op voorsprong na een vrijeschop die via Regales voorbij de verrraste bezoekende goalie ging. Na een corner zorgde Er snel voor de 2-0. Na 18’ ging de bal op de stip na een handsbal maar de bezoekers misten de kans op de aansluitingstreffer. Beringen behield daarna vlot de controle.

Kort na de rust zorgde Demirsoy bij een snelle aanval voor de 3-0. Na tien minuten zorgde de bezoekers via Hupperts voor de 3-1. Turkse Rangers zette daarna meer druk. Vier minuten voor tijd werd het 3-2. Het bleef spannend tot het einde maar KVK pakte verdiend de volle buit.

KVK : Van Dael, Zotti, Er (77’ Stankov),  Demirsoy, Reykers, Regales (46’ Swerten), Bens, Wouters, Driessen, Hulsmans, Driessen.

Doelpunten: 5’ Regales 1-0, 13’ Er 2-0, 47’ Demirsoy 3-0, 55’ Hupperts 3-1, 86’ Stankov 3-2

KVK - Bregel 2-0

Verslag hbvl : Verdiende zege voor Beringen, op basis van de betere kansen en het veldoverwicht. Op het uur miste Regales een strafschop, maar één minuut later knalde Hulsmans de 1-0 wel binnen. Bregel-doelman Beckers hield de thuisploeg van de 2-0 en aan de overzijde was Belfaqir dicht bij de gelijkmaker. In de slotminuut zorgde invaller Gronski voor de verlossing (2-0) en de eerste nederlaag na tien wedstrijden voor Bregel. De partij lag kort na rust bijna tien minuten stil, nadat bezoeker Benjamin Brants met zijn hoofd tegen de omheining schoof. Hij werd met een hersenschudding afgevoerd naar het ziekenhuis.

KVK: Van Dael, Zotti, Schmitz , Demirsoy (87’ Gronski), Reykers, Regales, Bens, Wouters, Driessen, Hulsmans (90’ Ouzahim), Ofori.

Doelpunten: 59’ Hulsmans 1-0, 90’ Gronski 2-0

Zonhoven - KVK 0-1

Verslag hbvl : De eerste helft verliep erg rommelig met veel foute passes aan beide kanten. Het openingsdoelpunt viel dan ook uit de lucht. Demirsoy werd afgezonderd voor doel en hij versloeg van dichtbij thuisdoelman Loyens: 0-1. Na de pauze ging United met veel overgave op zoek naar de gelijkmaker. Nshole was er nog het dichtst bij maar zijn poging ging via de paal langs.

KVK: Van Dael, Zotti, Cavcic (80’ Swerten), Er (82’ Pruna), Demirsoy, Reykers, Regales (85’ Karadogan), Bens, Wouters, Hulsmans, Ofori.

Doelpunten: 43’ Demirsoy 0-1

KVK - Hoepertingen 2-1

Verslag HBVL: De bezoekers konden de score na drie minuten openen op vrijschop langs Marchandise. Na kansen voor Regales en Er hing Reykers de bordjes gelijk op vrijschop. Met een knap doelpunt zorgde Er voor rust voor de 2-1. Vlak voor en net na de pauze was De Coninck dicht bij de gelijkmaker. Verdiende zege voor Beringen tegen een bleek Hoepertingen. (jmu)<br>

BERINGEN: Van Dael, Zotti, Wouters, Bens, Ofori, Reykers, Schmitz, Demirsoy, Er, Pruna (77' Cavcic), Regales (90' Karadogan).

Meeuwen - KVK 0-2

Verslag hbvl : Het overwicht bij de start werd verzilverd na een combinatie op links van het duo Hulsmans-Ofori. Een taaie rode lantaarn bleef lang hopen op een punt, maar moest in het slot toch buigen na een typische Regales-goal. De targetman schudde zich los van zijn bewaker en trapte de bal hoog binnen.

KVK: Van Dael, Zotti, Er, Reykers, Regales (90’ Karadogan), Pruna (76’ Demirsoy), Schmitz, Bens, Wouters, Hulsmans, Ofori (89’ Cavcic).

Doelpunten: 36’ Hulsmans 0-1, 87’ Regales 0-2

KVK - Torpedo 2-1

Verdiende overwinning van KVK dat voor de rust kon scoren via Regales en Schmitz en na de rust vergat om de score nog verder uit te diepen. In de slotfase werd het nog even spannend.

KVK: Van Dael, Zotti, Er (70’ Demirsoy),  Reykers, Regales (77’ Karadogan ), Pruna, Schmitz, Bens, Wouters, Hulsmans, Ofori.

Doelpunten : 5’ Regales 1=0, 35’ Schmitz 2-0, 88’ Beenaerts 2-1

Achel - KVK 5-2

Verslag hbvl : KVK hield voor rust gelijke tred met de thuisploeg, nadat Er een corner in doel devieerde. In de tweede helft dirigeerde Achel het spel en stoomde de thuisploeg in een tijdspanne van minder dan een kwartier door naar een 4-1-voorsprong. Paulino Rosario, Maes, Peeters en Theuwis (2x) zorgden voor de Achelse goals.

KVK : Van Dael, Zotti, Er (83’ Demirsoy), Reykers, Regales, Pruna, Schmitz, Bens (83’ Ouzahim), Wouters, Hulsmans (83’ Bierset), Ofori.

Doelpunten: 10’ Theuwis 1-0, 28’ Er 1-1, 47’ Rosario 2-1, 53’ Maes 3-1, 64’ Peeters 4-1, 66’ Hulsmans 4-2, 77’ Theuwis 5-2.

KVK - Helson 0-2

De match kon niet slechter beginnen toen Driessen geblesseerd uitviel. In een zwakke eerste helft klom Helson na 25’ op voorsprong na een corner.  Kort na de rust werd het 0-2 en was de match gespeeld want KVK kwam fysiek en qua inzet veel te kort.

KVK: Van Dael, Zotti, Er (65’ Cavcic), Reykers, Regales, Bens, Wouters, Driessen (9’ Karadogan), Hulsmans, Ofori, Demirsoy.

Doelpunten: 25’ 0-1, 51’ 0-2

Koersel - KVK 2-3

In een aangenaam openingskwartier had Er de openingstreffer aan de voet maar de goal viel na een kwartier aan de overkant via Cerigioni. Maar Regales hing snel de bordjes weer gelijk. De wedstrijd ging daarna goed op en af. Vijf minuten voor rust zorgde Pruna voor de 1-2 ruststand.

Na de rust dreigde de thuisploeg via een aantal vrijeschoppen en na 64’ was het raak : 2-2. Koersel ging vol voor de 3-2 maar ook aan de overkant lieten de bezoekers zich zeker nog gelden. Zeven minuten voor tijd zorgde Pruna voor de 2-3!

KVK : Van Dael, Zotti, Er (72’ Schmitz), Demirsoy, Reykers, Regales, Pruna (90’ Bierset), Bens, Wouters, Driessen, Hulsmans.

Doelpunten: 16’ Cerigioni 1-0, 22’ Regales 1-1, 39’ Pruna 1-2, 64’ 2-2, 83’ Pruna 2-3

KVK - Herkol 3-0

Een scherpe start en al meteen 1-0 via Hulsmans. De bezoekers kwamen daarna feller opzetten, maar het was Er dat bij een prima corner voor de 2-0 zorgde. Op het halfuur had Van Dael een prima redding in huis om de aansluitingstreffer te verhinderen.

In de tweede helft waren kans schaars. De bezoekers probeerden te drukken en de thuisploeg loerde op de counter. Twintig minuten voor tojd zorgde Bens voor zekerheid.

De eerste thuiszege van 2023 is een feit !

KVK: Van Dael, Zotti, Er (70’ Driessen), Demirsoy, Reykers, Regales, Pruna (79’ Ouzahim), Bens, Wouters, Hulsmans, Ofori (87’ Swerten).

Doelpunten: 1’ Hulsmans 1-0, 21’ Er 2-0, 69’ Bens 3-0

Turkse Rangers - KVK 2-0

In een gelijkopgaande eerste helft waren de kansen schaars. De beste kans was halverwege de eerste helft voor de thuisploeg, maar de kopbal ging naast.

In de tweede helft namen de bezoekers de match meer in de handen en waren ze baas op het middenveld. Het leverde verschillende halve kansen op. Maar elf minuten voor tijd werd het 1-0 tegen de gang van het spel in. Kort erna werd het 2-0 en was de match gespeeld.

KVK: Van Dael, Zotti, Demirsoy, Reykers, Regales, Pruna, Swerten (46’ Er), Bens, Wouters, Hulsmans, Ofori.

Doelpunten: 78’ 1-0, 83’ 2-0

KVK - Zonhoven 0-3

Verslag HBVL: Nog voor de eerste minuut rond was, kon Kenneth Swinnen scoren voor de bezoekers. De gelijkmaker van Beringen werd van de lijn gekeerd. Meteen daarna kon Duvan verdubbelen en was de partij gespeeld. Verder dan een open kans voor Zotti geraakte Beringen niet meer en op het uur legde Duvan de eindscore vast. Omdat alle wissels waren opgebruikt speelde KVK na het uitvallen van Schmitz in het slotkwartier met tien man.

KVK: Van Dael, Zotti, Cavcic (2’ Reykers), Regales, Schmitz, Swerten (57’ Er),  Bens, Wouters, Driessen (37’ Pruna), Hulsmans, Ofori

Doelpunten: 1’ Swinnen 0-1, 9’  Duvan 0-2, 60’  Duvan 0-3

Bregel - KVK 2-3

Bij de eerste kans was het meteen raak voor de thuisploeg maar na een knappe actie hing Driessen de bordjes snel weer gelijk. De bezoekers hadden daarna het meeste balbezit en beloonden zichzelf op het halfuur met een knappe goal van Hulsmans. Twee minuten later lukte Wouters de 1-3.

In de tweede helft hadden de bezoekers de wedstrijd onder controle maar twintig minuten voor tijd viel de 2-3 al dan niey vanuit offside: de bal ging eerst nog tegen de paal en kon erna niet goed ontzet worden. Zo kregen we nog twintig spannende minuten. Maar ze slaagden erin om eindelijk nog eens de drie punten te pakken en dat was verdiend !

KVK: Van Dael, Zotti, Cavcic, Regales (86’ Er), Schmitz (90’ Reykers), Swerten, Bens, Wouters, Driessen, Hulsmans (76’ Pruna), Ofori.

Doelpunten :5’ 1-0, 7’ Driessen 1-1, 32’ Hulsmans 1-2, 35’ Wouters 1-3, 69’ 2-3

KVK - Gruitrode 1-2

Verslag HBVL: Net als vorige week zorgde Driessen voor een vroege voorsprong, maar nadien liet de thuisploeg een pak kansen onbenut. KVK trof bovendien paal en lat en een zuivere strafschop werd niet gefloten. Aan de overkant ging de bal in de slotfase wel op de stip voor een veel lichtere fout.

KVK: Van Dael, Zotti, Cavcic, Demirsoy (45’ Wouters), Reykers, Regales, Schmitz (70’ Pruna), Bens, Driessen, Hulsmans, Ofori.

Doelpunten : 2’ Driessen 1-0, 29’ Vanwezemael 1-1, 78’ Van Den Broek 1-2 (pen.)

KVK - Herk 1-1

Verslag HBVl: Het derde gelijkspel voor KVK dit seizoen. In de eerste helft liet de thuisploeg na om de vroege voorsprong van Driessen verder uit te diepen. Meteen na rust hing Gilissen de bordjes gelijk. Nadien kon de partij alle kanten uit maar beide doelmannen hielden hun netten schoon.

KVK: Van Dael, Zotti, Cavcic (84’ Swerten),Demirsoy, Reykers, Schmitz, Bens (77’ Pruna), Wouters, Driessen (75’ Regales), Ofori, Hulsmans.

Doelpunten: 2’ Driessen 1-0 , 48’ Gilissen 1–1

Bree-Beek - KVK 2-0

Na een gelijkopgaand openingskwartier kwam de thuisploeg wat feller opzetten en bij de tweede kans was het raak. Beringen zette daarna wat meer druk, maar kort voor rust was de thuisploeg nog dicht bij de 2-0.

Twaalf minuten na rust was KVK dicht bij de 1-1 maar de bal werd na een corner van de lijn geveegd.  Aan de overkant werd het wel 2-0 bij een corner.

Doelpunten: 21’ 1-0, 68’ 2-0

KVK: Van Dael, Demirsoy , Zotti, Reykers, Pruna, Swerten, Bens, Wouters, Driessen (68’ Regales), Hulsmans, Ofori (68’ Er).

KVK - Park  1-1

Voor de thuisploeg het tweede gelijkspel op rij. Na zeven minuten profiteerde Bieniek van mistasten van doelman Van Dael. Driessen hing de bordjes gelijk voor rust. Kansen afdwingen was moeilijk tegen een stug Park. Hulsmans haalde één keer gevaarlijk uit en voor Park konden Olivieri en Gueroui dreigen. (verslag HBVL)

KVK: Van Dael, Demirsoy, Cavcic, Regales, Pruna, Schmitz, Bens, Wouters, Driessen (67’ Er), Hulsmans, Ofori.

Doelpunten : 5’  Bieniek 0-1, 40’ Driessen 1-1

Maasmechelen - KVK 1-1

In het openingskwartier waren de bezoekers baas en dat leverde twee open kansen op. Het vervolg van de eerste helft verliep gelijkopgaand en veel kansen vielen er niet meer te noteren.

Beringen begon scherp aan de tweede helft en dat leverde meteen de 0-1 op. De thuisploeg zette daarna meer druk en de bezoekers kwamen met een bal op de paal goed weg. In de 65’ viel de 1-1 dan toch. De bezoekers zetten daarna wel meer druk maar ze geraakten niet meer verder dan een gelijkspel.,

KVK: Vandael, Cavcic (67’ Reykers), Demirsoy, Regales, Pruna, Schmitz, Swerten, Bens, Wouters, Driessen (82’ Gronski), Hulsmans.

Doelpunten : 47’ Pruna 0-1, 65’  Di Luca 1-1

Witgoor Dessel - KVK 2-1 (oefenwedstrijd)

In een gelijkopgaande eerste helft waren de kansen schaars. Vijf minuten voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong, maar twee minuten later hing Pruna na een knappe actie de bordjes weer gelijk.

Beringen wisselde drie spelers bij de rust en had het in de aanvangsfase moeilijk (met o.a. prima save van Swerten op doorgebroken speler) maar herstelde het evenwicht. Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam de thuisploeg toch wat meer opzetten, en dat leidde tien minuten voor tijd tot de 2-1.

KVK: Van Dael (46’ Swerten), Cavcic (64’ El Gamous), Demirsoy , Reykers, Pruna, Ofori (46’ Fanourakis), Bens, Driessen (81’ Karadogan), Hulsmans (81’ Schoofs), Spyros (46’ Bierset),  Ouzahim.

Doelpunten : 40’ 1-0, 42’ Pruna 1-1, 80’ 2-1

Zepperen-Brustem - KVK 1-0 (oefenwedstrijd)

Verslag HBVL: Pittig oefenduel. Halfweg de eerste helft opende Lowies met een knap doelpunt de score. Mede door een haperende afwerking bij de thuisploeg bleef het bij die kleine, verdiende zege.

KVK BERINGEN: Zairo Swerten, Zotti (75' Gronski), Demirsoy, Regales, Pruna, Schmitz (45' Reykers), Ilian Swerten, Ofori (49' Tarcan, 75' Spyros), Bens, Driessen, Hulsmans,.

KVK Beringen- Perwez 0-2 (Beker van België)

Verslag HBVL: Met twee vermijdbare doelpunten ging de ploeg uit derde afdeling ACFF met de zege aan de haal. Na drie minuten stond KVK al 0-1 achter. Beringen was gedurende 80 minuten de betere ploeg maar de kansen werden niet verzilverd. Eerste nederlaag voor KVK Beringen in de voorbereiding.

KVK : Van Dael, Zotti, Demirsoy, Reykers, Regales, Gronski (78’ Karadogan), Schmitz , Swerten, Bens, Hulsmans, Tarcan (46’ Driessen).

Doelpunten : 4’ Falzone 0-1, 80’ Larotonda 0-2.

Hades - KVK Beringen 0-1(oefenwedstrijd)

Beringen speelde met oog op de Croky Cup al met een typeploeg, terwijl Hades met twee elftallen uitpakte. Gronski bracht de bezoekers na een half uur op voorsprong. Even later trof tester Vanderveren de paal voor Hades. In de tweede helft nam de thuisploeg het initiatief, maar scoren lukte niet. De gelijkmaker van Samura werd afgekeurd wegens buitenspel. (HBVL)

BERINGEN: Swerten Z. (46' Vandael), Zotti (74' Bierset), Reykers, Regales (73' Karadogan), Gronski (80' Schoofs), Schmitz, Tarcan, Swerten I., Spyros (73' Elgamous), Hulsmans (80' Ouzahim), Bensarne.

Opoeteren - KVK Beringen 0-6 (eerste ronde Beker van België)

Beringen had geen enkele moeite met de bezoekers en liepal voor de rust via enkele dolle minuten uit tot 3-0. Na de rust volgden ooo nog tal van kansen, maar door prima tussenkomsten van de bezoekende goalie bleef de score beperkt tot 6-0.

KVK: Van Dael (46’ Swerten), Zotti, Reykers, Regales (74’ Schoofs), Gronski (53’ Spyros), Pruna (69’ El Gamous), Swerten (46’ Tarcan), Schmitz, Driessen, Hulsmans, Bens.

Doelpunten : 20’ Hulsmans 1-0, 23’ Schmitz 2-0, 24’ Bens 3-0,, 65’ Regales 4-0 (pen), 73’ Regales 5-0, 80’ Schoofs 6-0.

Beringen - Bocholt 4-1 (Beker van Limburg)

KVK: Swerten (46’ Van Dael), Zotti, Reykers, Regales (60’ Karadogan), Gronski (60’ Fanourakis), Swerten (71’ Schoofs), Pruna (71’ El Gamous), Schmitz, Tarcan, Hulsmans, Bens.

Doelpunten : 3’ Regales 1–0, 10’ Pruna 2-0, 26’ Jacobs 2-1, 34’ Hulsmans 3-1, 42’ Regales 4-1 (pen.).